GRATIS LEVERING til pakkeshop

Velkommen til bloggen!

28 august, 2018

Mig blogger? Nej aldrig i livet! Sådan havde jeg svaret, hvis du havde spurgt mig fra 3 måneder siden, om jeg skulle have en blog – Ja, jeg havde faktisk heller ikke instagram. Den app havde jeg slettet fra måneder tilbage, da jeg aldrig brugte den.. Og nu er jeg her – Officielt Instagrammer og nu også blogger!

Jeg hedder Cecilie, er 25 år og står bag Instagram profilen @denperfektemor. Jeg fik ideen til at oprette profilen, da jeg fik en fødselsdepression i septemer 17. Når jeg nævnte for andre, hvordan jeg havde det, blev jeg ofte mødt af en undren. Altså lige indtil jeg åbnede endnu mere op – så blev jeg i stedet mødt af lettelse. “Ej jeg råbte os i nat af ren frustration. Så meget at han fik et chok, og nøj hvor fik jeg det dårligt bagefter”.

100% ærlig og uperfekt

Vi alle fejler, gør ting vi ikke skulle og burde, men vi er kun mennesker. Mennesker som får dårlig samvittighed og som desværre sammenligner os alt for meget med andre. Men det skal vi ikke! Vi er gode nok, præcis som vi er.
Da jeg var allerlængst nede, manglede jeg en humoristisk og 100% ærlig profil jeg kunne følge. Ikke 80%, men 100%!.. De andre findes der nok af. Med det formål oprettede jeg profilen – for at hjælpe andre, og det kan du læse mere om lige her

Bloggen skal bruges til at imødekomme alle jer fantastiske følgers efterspørgsler på informationer, oplæg til debatter og ikke mindst sjove og skøre ideer.

Jeg kommer ikke til at poste konstant herinde, da jeg nægter at stresse over det at have en blog. Indholdet skal være relevant, ærligt og godt og det bliver skabt ud fra lyst, overskud og glæde – ikke stress og jag.

Jeg håber alligevel, at du vil følge med, så du kan opdage, at du er helt normal – om så du er ramt af en efterfødselsreaktion, somme tider kommer til at råbe af dit barn eller bare jubler i smug når dit barn bliver afleveret i institution.

//C

 

Du vil måske også synes om

3 kommentarer til “Velkommen til bloggen!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Scroll til toppen