En taxa redder dagen!

30 august, 2018

Sidste officielle dag på barsel var i tirsdags. Det er altså nu slut med at Arthur hovedsagligt er mit ansvar. Fra nu af er det i stedet FÆLLES – you know what i mean… Så skønt, befriende og lækkert men også super mærkeligt. Nu har den lille trold boet inden i mig i 9 måneder og været i min favn i over 11 måneder.. eller måske sammenlagt i min favn i 1,5 time, fordi den unge jo fandeme ikke kan sidde stille mere end 23 sekunder af gangen..

Nå men nu til sagen, da det ikke skal blive et klassisk læs-om-mit-kedelige-liv indlæg.

Langt langt borte

Kipper læser far far away, og som i alle sammen ved er DSB jo utrolig pålidelige. De holder hvad de lover – hver evig eneste gang! Det resulterede i, at Kipper ringede i mandags kl. nu-skulle-han-snart-være-hjemme-tid og igen sagde, at hans tog var forsinket, og han derfor ikke anede, hvornår han kom hjem.
Utallige gange i det her barselforløb, har jeg fået den meddelelse, og angsten er bare vokset i mig for hver gang. Fødselsdepressionen har sat sine spor, og det kan stadig være hårdt for mig at have 12 timers dage alene med Arthur.

Derfor har jeg altid haft en våd drøm om at sige “Tag en taxa og kom hjem NU!”, når han ringede med den meddelse.. Ja
nogle våde drømme skal man jo have, når sexlivet er ikke eksisterende.. og ved i hvad? I mandags sagde jeg det sgu! De sidste dage i min barsel, en barsel som jeg somme tider bare har skulle overleve, skulle ikke afsluttes med angst, panik og utryghed.Jeg ville nyde de sidste dage, og havde brug for psykisk at kunne overskue endnu en 12 timers dag dagen efter

Den afslutning FORTJENTE jeg!

Min pointe er, at det er okay, at sætte krav. At sige, du ikke kan/vil/orker at stå alene med dit barn.. også selvom “alle de andre” sagtens kan stå alene med 3 unger, imens far er på druk ferie med vennerne. Det er da fantastisk, at de andre kan magte det – men at du ikke kan, gør dig ikke til en dårlig mor, kæreste eller kone. Vi har alle vores historier, og dem skal der tages hensyn til

Vi blev 750 kr. fattigere, men den taxa regning kunne ikke være mere ligegyldig. Kipper blev nemlig mødt af 1 stk. stolt og lykkelig mor, da han trådte ind af døren.

Ps. dagen efter fuckede togene op igen, så Kipper måtte tage en Green Mobility
#glædenvedikkeathavebil

//C

Du vil måske også synes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen