Tredje pasning på en uge

16 september, 2018

Vores lille familie har desværre været ramt af sygdom i de sidste par uger. Selvfølgelig lige i opstarten af dagpleje og mit job – præcis som det er for de fleste andre familier. Vi har dog været utrolig heldige, da min mor har passet Arthur meget, og generelt har hjulpet til hvor hun kunne. Hvad skulle man egentligt gøre uden sin egen mor!? 

Fordi Arthur har været passet en del, vil nogle måske mene, at det er egoistisk at få ham passet endnu en gang – bare af ren fornøjelse. Lige der er jeg
dybt uenig, da pasning i sidste ende gavner ham. 

Man får jo ikke børn for at få dem passet

Nej det gør man ikke – man får børn, for at tilbringe tid med dem, men de fleste børn er kommet til verden på baggrund af kærlighed til ens partner.
Det kan mange, inkl. mig selv,  desværre somme tider glemme, men når alt kommer til alt ville vores børn ikke eksistere uden vores partner. Børn er sat i verden fordi man ønskede at skabe noget sammen, og børn er på mange måder et symbol på kærligheden imellem 2 mennesker. Derfor er det også utroligt vigtigt at passe på den kærlighed, da kærligheden ikke er evig eller konstant.

Kærligheden skal der kæmpes for, arbejdes med og udvikles på.

Derfor har vi tilladt os, at få Arthur passet med overnatning i denne weekend, så Kipper og jeg kunne pleje os selv og vores forhold.
Efter nogle ekstremt hårde uger, hvor bølgerne til tider har gået højt, trængte vi til en egoistisk dag. Vi har brugt hotelopholdet på middag med vores venner, individuelle projekter og tid sammen som kærester.  

I sidste ende er det bedste for Arthur at have glade forældre som forbliver sammen. Forældre som har opladte batterier, og har overskud til hverdagens udfordringer. I overskud og kærlighed kan vi nemlig samarbejde om livets opgaver og være de bedste udgaver af os selv.

//C

Du vil måske også synes om

5 kommentarer til “Tredje pasning på en uge”

 1. Min mand og jeg har 4 piger i alderen 8-17 år. Vi tager hvert år en uge på ferie alene. Det har i hvert fald været med til at holde vores ægteskab sammen og passe på hinanden.
  Så ja – hurra for bedsteforældre ❤️

  1. Nøj hvor lyder det bare lækkert og som en mega god idé! ??
   Det vil jeg da se om vi ikke også kan gøre ?❤️

 2. Så enig:)
  Vi får også vores lille mand passet (hjemme hos os selv, men han er også kun knap 6 Mdr) på lørdag fordi vi trænger til at komme sammen ud blandt venner, drikke drinks og endnu bedre, danse sammen. Og vi glæder os, det har vi ikke gjort siden november 2017. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen