Ingen fødselsdagsgave til Arthur

20 september, 2018

I dag er det Arthurs fødselsdag
Hurra! Hurra! Hurra!
Han sikkert sig IKKE en gave får,
som han har ønsket sig i år,
og dejlig chips med vaaaand til.

Hvad for noget! Får Arthur ingen gaver på sin fødselsdag? Nej det gør han ikke… I hvert fald ikke af hans mor og far. Hans bedsteforældre skal helt sikkert nok forkæle ham til op over begge øre, men vi har valgt ikke at give ham en gave – det har vi valgt, fordi han stadig er så lille. For ham er det bare en helt almindelig dag, og som i nok alle sammen ved, er det ekstremt dyrt at have børn. Er der noget han mangler – tøj, cremer, legetøj, service, sengetøj eller hvad ved jeg, så køber vi det til ham.

Han får hvad han mangler løbende, og vi kan derfor ikke se, hvorfor vi skal bruge ekstra penge på at købe en gave. Vi vil naturligvis gerne købe gaver til ham i fremtiden – men det bliver, når han er ældre og forstår dagen og kan værdsatte gaven.

 

Jamen det er jo hans første fødselsdag

Ja det er det – en meget speciel og stor dag for os som forældre. Derfor har jeg også knoklet for at få byttet min sene vagt på arbejdet, så jeg kan være mest muligt sammen med min søn i dag. Min kollega har været så sød at tage vagten for mig, så jeg glæder mig til at overøse Arthur med kram, kys og kærlighed, når han kommer hjem fra dagpleje senere.

Uddeling i vuggestue/dagpleje 

De fleste forældre sørger for, at der kan blive delt noget ud i forbindelse med deres barns fødselsdag. Gerne en banan der ligner en delfin,  et bæger med frugt i, en grøn Kaj-bolle eller ostehaps og figenstænger.
Arthur elsker Majs Puffs aka baby chips fra Ellas Kitchen – så kald mig bare upædagogisk, men dem skal han dele ud i dagplejen.

//C

Du vil måske også synes om

Der er lukket for kommentarer.

Der er lukket for kommentarer.

Scroll til toppen