GRATIS LEVERING til pakkeshop

På catwalken i barseluniformen

6 oktober, 2018

I dag er en stor dag for alle barslende kvinder, nybagte forældre og generelt bare mødre.. eller måske er det bare en stor dag for mig. I dag har jeg nemlig, sammen med Arthur, gået modeshow for Børneloppen. Børneloppen, som vi alle kender og elsker, fylder nemlig 2 år i dag. I den forbindelse blev Arthur og jeg spurgt om vi ville gå modeshow, og det takkede vi selvfølglig ja til.

Den perfekte mor on duty! 

Da jeg takkede ja, tænkte jeg meget over hvad jeg skulle have på. Skulle det være den røde kjole? Et par jeans og en fed top eller pæn skjorte? Nej sgu! Jeg blev inviteret på baggrund af min profil Den Perfekte Mor og hele mit budskab omkring det uperfekte. Derfor dukkede jeg selvfølglig op på catwalken i min barsluniform, for at lave et statement. Jeg ville sætte fokus på, at det at være på barsel, og være mor, nødvendigvis ikke betyder en masse café besøg med mødregruppen og udflugter til shoppingcenteret i det pæneste dress. For at sætte fokus på, at det er mere end ok at rende rundt med småpletter på tøjet, rander under øjnene og halvfedtet hår.

Vi er alle normale

En stor del af min barsel tilbragte jeg nemlig i barselsuniformen indenfor hjemmets 4 vægge, med gylp på tøjet og håret i en morknold. Faktisk var jeg dybt ulykkelig, og ville ønske jeg sad på en café i en lækker skjorte som “alle de andre”. Jeg var derimod lænket til sofaen med et kolikbarn hængende i patten. At gå til babysvømning og tage i zoologisk have imens man går på barsel er normalt, men det er OGSÅ normalt at bo i en svinesti, lugte af gnu og leve i nattøj. 

Jeg ønskede at sætte fokus på, at det er mere end okay at være sårbar og ligne lort. Det er normalt at hoppe i Netto iført barselsuniformen efter MME, bleer og chokolade – os selvom det ikke føles sådan. Jeg er ikke længere på barsel, men barselsuniformen bliver stadig flittigt brugt – nu går sættet bare under navnet “helt almindelig mor”.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer til “På catwalken i barseluniformen”

  1. Halli luja!
    Rart faktisk og vide jeg ikke var/er den eneste ? min datter havde godt nok ikke kolik, men sov kun lure ved babsen, hvis jeg gik mange km med barnevogn og typisk var det “kun” 30 min, så “drømmen” om cafeture osv fungerede ikke for os ? tak for dir indlæg ?

    1. Denperfektemor

      Det er du bestemt ikke ?? Åh jeg gik også maaaange timer hver dag ?? Det var så Lidt ❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Scroll til toppen