Fuldtid, deltid eller fritid

10 oktober, 2018

Jeg har tænkt og tænkt og tænkt lidt mere. Jeg har vendt alle scenarier i mit hoved. Plan A, B, C og D og det har på ingen måde været en nem beslutning. Jeg har gået lange ture alene, og sammen med Kipper, og nu er jeg og vi kommet frem til en beslutning.

Hvis jeg skulle følge mit hjerte 100% skulle jeg sige op. Hvad jeg så skulle lave? Få det huslige til at spille, hente Arthur tidligt og gå fuldtid på min blog og Instagram. Jeg ELSKER nemlig at bringe et smil på jeres læber, og være med til at fortælle jer, at i alle er fantastiske mødre på hver jeres måde.

Der skal penge i kassen

Livet er desværre bare ikke altid så nemt, og jeg kender mig selv rigtig godt efterhånden. I starten vil jeg nyde tiden herhjemme, men som ugerne går, vil jeg blive stresset. Stresset over at jeg ingen penge tjener, og over hvornår eller om jeg overhovedet finder et andet arbejde.

Derfor har jeg besluttet at takke ja til de nye arbejdstider og tage en dag ad gangen. En ting er dog sikkert – for mig er det vigtigste og mest værdifulde job her i livet at være en mor. En god mor, som er i nogenlunde balance med sig selv og en mor som kan rumme hverdagens udfordringer. 

Arthurs liv startede med en mor ved sin side, som ofte lå ned. En deprimeret mor, som ikke troede på sig selv. En mor med manglede overskud og lyst til livet. Sådan en mor vil jeg gøre alt hvad jeg kan, for at han ikke skal opleve igen. 

Det fortjener hverken han eller jeg, så hvis det hele viser sig ikke at fungere, siger jeg op på stedet. Uden at tøve, for min lille dejlige familie vil altid komme i første række. 

Mange 1.000 tak til alle jer fantastiske følgere, som har svaret på min story og kommet med jeres bud på en løsning. Alle beskeder er læst og værdsat! Sammen med jeres input kan jeg endnu en gang konkludere, at svaret for mig skal findes i et af mine yndlingscitater:

Follow your heart, but take your brain with you..

//C 

Du vil måske også synes om

6 kommentarer til “Fuldtid, deltid eller fritid”

    1. Hej Lise ?
      Jeg har 30 timer – man, tir, tor og fre frem til 1/1-19. Derfor skal jeg stadig arbejde 30 timer men på skæve tider.. ❤️ så må vi se hvordan det går ?

  1. Hej.
    Jeg har også altid haft skiftende arbejdstider…. ( inden de startede i skole) sørgede jeg for at buge mine fridage sammen med mine børn…. De dage hvor jeg møder sent, afleverede jeg sent eller holdte dem hjemme ( hvis det passer med far kan nå at komme hjem inden jeg køre) de dage jeg var “nød” til at aflevere trods jeg skulle møde sent…. brugte/bruger jeg på at holde hus, handle og på MIG tid, så når jeg har fri sammen med resten af famillien…. Ja så er vi bare samme…. husk at passe på dig…. for såkan du være så meget mere for din familie….

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen