Vores kærlighedshistorie

23 oktober, 2018

Da jeg startede denne blog, havde jeg aldrig troet, at vores kærlighedshistorie skulle skrives her. Egentligt fordi jeg tænkte, at det for andre da måtte være røvsygt at læse om. Der blev jeg så klogere! En Q&A på Instagram viste nemlig, at 96% af jer gerne ville have historien, så den skal i da have i grove træk. 

Vores første møde

Det var endelig blevet weekend i en helt almindelig uge, og jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg skulle tage i byen eller blive hjemme og slappe af. Min kusine fik mig dog overtalt, så jeg tog med. Da vi ankommer til byen gik vi ind et sted, som viste sig at være rigtig nedern. Vi forlader derfor stedet efter kort tid, og står på et gadehjørne og snakker om hvad vi så skal. Imens vi står og snakker, får vi øje på en stor drengeflok. Den flotteste fyr i flokken, kommer hen til os og spørger om vi ikke vil med på Compas Bar.

Han virker meget genert og nervøs, og vi kan tydelig se, at han er blevet presset af vennerne til at gå hen og spørge – fyren er Kipper og her starter eventyret.

Vi gik med dem på Compas Bar og havde en mega sjov aften alle sammen. På daværende tidspunkt havde jeg en kæreste, så jeg så ikke Kipper med romantiske øjne, selvom jeg synes han var flot. Jeg fik dog alligevel hans nummer, da jeg altid har kunne bedst med drenge. Kort efter jeg havde mødt Kipper og hans venner, gik jeg fra min kæreste – ikke pga. Kipper overhovedet, men det gik ikke af andre årsager.  

De bedste venner

Med tiden begyndte jeg at hænge mere og mere ud med drengene, og blev til sidst en fast del af gruppen. Kipper havde det psykisk svært dengang, og det samme havde jeg – det var som om, at vi fandt hinanden i det og fik bygget et stærkt og solidt bånd til hinanden. Vi blev hurtigt bedste venner og for mig uadskillelige. Vi snakkede og skrev sammen dagligt og hjalp hinanden med break ups, scoringer og personlige problemer. Vi sov sammen, spillede spil, gik ture, lavede mad og havde endda spa dage (selvom han ikke just er stolt af det). 

Jeg har aldrig i mit liv mødt en person, som kan få mig til at grine som han kan, og han betød og betyder alverden for mig.

Det første kys

Dengang følte jeg dog intet romantisk for ham, og det viste sig at blive et issue, efter vi havde været venner i et par år. En sen nat på vej hjem fra byen, kyssede vi i en taxa – de andre drenge var der også, og vi var stivere end en flok nyuddannet studenter. Jeg var lige blevet droppet af en fyr, så for mig lå der ingenting i det kys. Sagen var dog en helt anden for Kipper – han havde nemlig haft følelser for mig i smug, og tænkte bare yes yes yes. 

Herfra eskalerede hele vores venskab og forhold til hinanden – det udviklede sig til et sandt paradise drama. De efterfølgende byture, fik Kipper snydt sig til et lille kys hist og her i smug, men da jeg havde gjort mine følelser klart for ham, tænkte jeg ikke yderligere over det. Jeg flirtede og datede som jeg plejede, og vidste ikke at Kipper havde reele følelser for mig. I et halvt år fortsatte det sådan, indtil en dag hvor jeg tog en fyr med. Kipper virkede småsur på mig, og pludselig gik det hele op for mig. Vi tog en snak, og han fortalte, at han havde småfølelser for mig, men at de sagtens kunne pakkes væk. Yeah right!… Det blev de aldrig.

 

Breaking point

Næste stop i historien er nytårsaften. Vi startede hjemme hos en af drengene og skulle videre til stor fest senere. Da vi ankom til festen eskalerede det for real. Nu lyder jeg virkelig som en skank, haha, men hvad kan jeg sige – den vilde ungdom! Til festen snakkede jeg nemlig med en fyr. En fyr jeg åbenbart havde kysset med for lææænge siden, men det kunne jeg ikke huske. Det kunne Kipper derimod!  

Fordi jeg snakkede med ham fyren, trak Kipper sig mere og mere væk fra mig i løbet af aftenen. Til sidst fandt jeg tilfældigt Kipper i gangen med overtøj på og spurgte, om han var på vej hjem eller hvad der foregik? Han snerrede af mig og spurgte, hvordan jeg dog kunne gøre det imod ham. 

Han gik ud af døren, og jeg løb efter ham. Jeg kom halvluntende bagefter og spurgte hvad han mente, imens jeg inderst inde godt vidste hvad der foregik. Kipper fortalte så, at han var virkelig vild med mig, og at han håbede på, at det blev os en dag. Min reaktion var at jeg stortudede og råbte og skreg af ham. 

Hvorfor helvede skulle du også få følelser for mig !? Du er min bedste ven. Mit et og alt og jeg vil ikke miste dig! 

Kipper hoppede ind i en taxa, og jeg satte mig ind på bagsædet. Hele vejen hjem diskuterede vi, og da vi endelig var hjemme kastede Kipper op i en hæk imens jeg råbte videre af ham, haha. Vi gik op i lejligheden og Kipper låste sig inde på toilettet. Jeg faldt i søvn udenfor døren, så da han kom ud smadrede han døren ind i mig. Jeg vågnede utrolig nok ikke af det, og han bar mig ind i sengen. Vi havde hverken sex eller kyssede men sov igen sammen den nat.

Happy ending

Dagen efter var jeg tom indeni. Alt var for mig ændret, og jeg følte at havde mistet min bedste ven. Vi prøvede at snakke ud og sås lidt, men det hele var virkelig underligt for mig. Jeg fortalte derfor Kipper, at vi måtte have en pause, og  derfra snakkede vi ikke sammen.

Der gik omkring 1 måned før det pludselige bankede på min dør en søndag aften kl. 22. Jeg åbnede forsigtigt døren, og der stod Kipper. Han stod seriøst der i regnen som en druknet mus – præcis som på film. Han fortalte mig, at han elskede mig, og at det mindste jeg kunne være var at give ham en chance – en chance for at bevise, at vi var perfekte for hinanden, og at han var mig værdig.

Jeg gav ham en chance, og her er vi så i dag. Kærester på snart 5. år, og skal giftes til Maj. Kipper er oprigtigt min bedste ven, og den jeg elsker højest på hele
denne jord – sammen med Arthur naturligvis.  Årene har budt på op og nedture. Familiedramaer, vores personlige problemer, Arthurs kolik og meget meget mere. Alle parforhold går igennem helvede, men hvis man virkelig vil hinanden, så kan man i min optik klare alt. 

Kipper kæmpede for mig, på et tidspunkt i mit liv hvor jeg ikke nåede ham til sokkeholderne. Derfor vil kæmpe for ham, og for os, til der absolut ikke er mere kærlighed tilbage.

I love you mis <3

Du vil måske også synes om

4 kommentarer til “Vores kærlighedshistorie”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen