Jeg er så spændt!

7 november, 2018

Gæt hvem der i dag har været til jobsamtale!? Ja, det har JEG. Lille mig, som lige har sagt mit job op, for at få mere tid med min familie. Siden jeg tog den beslutning, har jeg simpelthen været så glad. Jeg har langt mere overskud i hverdagen, og min lyst til livet er blevet langt større – ja det lyder helt deprimerende, men sådan skal det slet ikke forståes. Udsigter til hygge og rolige stunder gør bare utrolig meget for min livskvalitet. I kan læse mere om, hvorfor jeg sagde op lige her

Drømmejobbet

Nå men alt det ved de fleste af jer jo godt, så nu tilbage til historien. Jeg faldt over et job fra et par uger siden, som lød utrolig meget som noget for mig. Et job med konfliktløsning, menneskelig kontakt og en masse kommunikation. Derudover er stillingen langt tættere på, hvor vi bor, og bærer stor præg af fleksibilitet. Der er meget frihed under ansvar og så er stillingen på 20-25 timer!! 

Jobsamtalen

Jeg var så heldig, at blive udvalgt og kaldt til samtale i dag. Til trods for at Arthur valgte at sove længe, formåede jeg alligevel at stå klar på stationen i god tid. Jeg ville nemlig nå et tog 20 min tidligere end nødvendigt – just in case. Det viste sig dog ikke at være nok! DSB valgte, igen i dag, at fucke up i togene, så jeg endte med at ringe panisk til min far. Han var til alt held lige i nærheden, så han susede afsted og jeg nåede det i tide. Der findes nemlig, i min optik, ikke noget værre end folk der kommer for sent! 

Den her stilling, er alt hvad jeg drømmer om på nuværende tidspunkt. Så nu skal den bare blive min! Jeg synes selv, at samtalen gik godt, så nu er det bare med at krydse alt hvad i kan for mig. Jeg krydser i hvert fald alt hvad jeg har – også mine lange patter.

Hvem, hvad, hvor? 

I får selvfølgelig en update så snart der er nyt, men fordi jeg ikke vil ødelægge mine chancer, er det alt jeg kan sige for nu. 

Du vil måske også synes om

Der er lukket for kommentarer.

Der er lukket for kommentarer.

Scroll til toppen