Sådan får du dit drømmejob – læs om mit nye job her!

17 december, 2018

Så kom dagen endelig. Dagen hvor jeg kan afsløre, hvem jeg arbejder for, hvad jeg arbejder med, og hvor jeg arbejder henne. At jeg har gået stille med dørerne omkring det har ikke været fordi, at jeg ikke ville fortælle jer det før nu. Jeg ville blot lige lære min chef og mine kollegaer lidt bedre at kende, før jeg spurgte, om jeg måtte dele min nye titel offentligt på den her måde. 

Goddag 25 timers arbejdsuge

Først vil jeg ligge ud med at skrive lidt om, hvordan jeg har fået fingrene i mit drømmejob. Mange af jer har nemlig givet udtryk for, at i er meget misundelige på mit nye job pga. arbejdstiderne – jeg arbejder nemlig kun 25 timer om ugen nu! Før arbejdede jeg 30 timer om ugen på Matas hovedkontor i Allerød og brugte derfor ca. 1,5 time på transport om dagen. Stillingen var oprindeligt på 37 timer, men jeg fik i sin tid forhandlet mig ned til en 30 timers stilling – det hjalp helt sikkert på det, men for mig var det desværre ikke nok. Matas varslede nye tider i den afdeling jeg sad i, så åbningstiderne skulle udvides, hvilket betød at der skulle arbejdes i både weekender og til kl. 22 i hverdagene.

Jeg synes allerede, at jeg brugte for meget tid på arbejdet, og jeg sagde derfor op, før jeg havde fundet noget andet.

Hvis du ikke fik læst det populære blogindlæg om min opsigelse, og hele debatten omkring småbørns familier og manglende tid i hverdagen, kan du læse det her 

Mod, prioritering og erkendelse

Jeg søgte det her job, selvom jeg på mange måder kan anses som overkvalificeret til stillingen. At søge en stilling man principielt er overkvalificeret til, kan virke skræmmende for de fleste, fordi man kan være bange for at “spilde” sin uddannelse/erfaring. Den tanke ramte mig da også, men jeg kom frem til en, i mine øjne, utrolig vigtig pointe.

Det handler om at være glad her og nu – det nytter ikke noget, at tage et job fordi det KAN hjælpe en i fremtiden, HVIS man nu gerne ville i en bestemt retning til den tid.

Sådan har levet alt for mange af mine år, og lad mig bare påpege, at jeg ville ønske, at jeg kunne skrue tiden tilbage og ændre på mine beslutninger.

At få mit drømmejob handlede derfor meget om mod ift. at springe ud i noget nyt og tage en chance, prioritering i den forstand at tid med min familie er det vigtigste for mig i disse år og erkendelse af at jeg ikke kan få det hele. 

Selve jobbet

..Og nu til den store finale! Jeg har fået job som ansvarlig for kundeservice hos Single.dk. Jeg havde faktisk aldrig troet, at jeg var en kundeservice-kvinde, da man hører så mange fordomme. Jeg har dog fundet ud af, at jeg faktisk elsker at kunne hjælpe andre hurtigst og bedst muligt, også er det på mange måder et rigtigt sjovt job. Udover at besvare på henvendelser fra kunder, skal jeg også lave andre småopgaver som at opdatere hjemmesiden, skrive små artikler og hvad der ellers kan være brug for hjælp til. 

Stillingen lyder som tidligere nævnt på 25 timer om ugen, men det bedste af det hele er, at der er 3 hjemmearbejdsdage om ugen!

Jeg skal altså kun ind på kontoret tirsdag og torsdag. Single.dk holder til i København, 30 minutter fra hvor vi bor, så det er meget tættere på – jeg kan endda cykle hele vejen!

Fleksibilitet er guld værd

Derudover kan jeg også selv planlægge min tid, så ikke nok med, at det kun er 25 timer om ugen, så kan jeg f.eks. i en uge arbejde fra kl. 7 – 12 og ugen efter arbejde fra kl. 12 – 17. At der ikke er faste arbejdstider, giver også en KÆMPE frihed ift. familieturer, barns sygedag, en dårlig nats søvn og naturligvis min instagram profil og bloggen her.

Jeg ELSKER, at jeg ikke skal stresse ud af døren, for at aflevere Arthur til en bestemt tid, hvis han eksempelvis har en dårlig morgen. Om jeg logger på kl. hel eller kvart over har nemlig ikke den store betydning. 

Det er en mindre virksomhed, og selvom jeg kun har været der i lidt over 1 uge, så virker sammenholdet så utroligt tæt og hjerteligt. Der er stor forståelse hele vejen rundt, mine kollegaer er enormt søde også er jeg vild med arbejdskulturen allerede.
De er nogle seje kloge gutter (og gutinder) der bare klør på i løbet af arbejdsdagen.. Ja, der er sgu bare noget helt særligt over mindre virksomheder, hvis du spørger mig. 

//C

Du vil måske også synes om

2 kommentarer til “Sådan får du dit drømmejob – læs om mit nye job her!”

  1. Tillykke med det… fleksibilitet er fantastisk, når man har børn. Jeg måtte lave mit eget job og det blev heldigvis også mit drømmejob. Er vildt med fleksibiliteten.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen