#slidtmamma

6 januar, 2019

En del af jer har efterspurgt en status på, hvordan det går med det hele. Med Arthurs dræn, det nye arbejde og med vores hverdag generelt.
Jeg er enormt lykkelig over mit nye arbejde. Hver eneste dag er jeg taknemmelig, og det er virkelig noget af det bedste der er sket for mig og os længe. Mit arbejde giver os mulighed for en mindre stresset og hektisk hverdag, og det er bare det hele værd på alle punkter.

Træt og brugt 

Når det så er sagt, må jeg også erkende at jeg er træt. Den sidste tid på mit gamle arbejde var enormt stressende og tildels også angstprovokerende for mig. Jeg har været lidt for hurtigt til at tænke, at når jeg stoppede der, ville det hele gå væk. Det er langt fra fordi jeg er gået ned med stress eller lign., heldigvis, men jeg er brugt helt ind til knoglerne.

I den første uge på mit nye arbejde var jeg syg, og i halvdelen af juleferien lå vi alle med opkastsyge. Det hjælper heller ikke på mit humør, at det er så mørkt. Jeg er nemlig en af dem der bliver påvirket utrolig meget af vejret, så jeg ser frem til at det fremover kun bliver lysere og lysere.

Jeg har hele tiden forsøgt at få mig selv op i gear og har derfor tænkt “kom så Cecilie – op og i gang”.

Jeg orker nemlig ofte ikke noget som helst efter kl. 17 i de her dage.  I den her weekend har jeg nu accepteret, at min krop og tildels mit sind er overbelastet. Ikke på den farlige måde, men på en måde hvor det er vigtigt og okay at give plads til ro, bearbejdelse og selvkærlighed. 

Kipper to the rescue

Derfor er det faktisk Kipper der laver det meste for tiden imens jeg forsøger at lytte til min krop, slappe af og lade op. Det er så enormt vigtigt, at man tør tage imod hjælp, når man har brug for det, og samtidig har en partner som er forstående og kærlig. 

Arthurs dræn

Arthur fik som bekendt lagt dræn den 13. december. Operationen og forløbet kan i læse om her. Han virker mindre hidsig nu, er generelt blevet en gladere dreng OG så sover han stadig igennem om natten, haha. Dog synes vi stadig, at hans balance er ekstremt dårlig, så det skal vi have tjekket op på. Næste skridt ift. Arthur er 15. mdr. vaccinen, som vi har valgt at ligge 1 måned senere grundet Kippers eksaminer. Den skal han derfor have den 28. Januar, og vi håber, at også det kommer til at forløbe ok. 

//C

Du vil måske også synes om

2 kommentarer til “#slidtmamma”

  1. Tager du d-vitamin? ? Ellers kan jeg virkelig anbefale det her i den mørke årstid. Mange føler sig trætte, uoplagte og sådan pga.
    Vitamin D mangel 🙂

    1. Denperfektemor

      Jeg tager sådan en multivitamin som er proppet med alt muligt.. Men kan godt være, at jeg skal tage noget ekstra ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen