Mange bække små gør en stor å

21 januar, 2019

Den sidste tid har budt på 3 ændringer i vores liv – nogen små, andre store. Ændringer som vi ikke selv har været herre over, og som alligevel har en stor indvirkning på vores liv. Derfor følte jeg lige for at dele ændringerne med jer.

Arthurs dagplejemor

Den anden dag da jeg skulle hente Arthur, så hans dagplejemor anderledes ud i hovedet, og jeg tænkte straks: åh nej, hvad nu. 

“Jeg har afleveret min opsigelse i dag, Cecilie”

Tankerne begyndte allerede at køre derud af, og alt jeg tænkte var fuck fuck fuck. Vi finder aldrig en så god dagplejemor igen! hvad fanden gør vi?! Hun snakkede løs som om intet var hændt, og det fattede jeg ikke ingenting af… Altså lige indtil hun nævnte, at hun i stedet bliver privat dagplejemor, og meget gerne vil fortsætte med at passe Arthur. Denne ændring betyder, at vi har muligheden for at flytte uden at det påvirker Arthurs hverdag, og det er vi bare SÅ glade for! Planerne er ikke at flytte lige nu, men det er rart at have muligheden. Ændringen betyder desværre også, at der ikke er en alternativ pasningsmulighed, når hun har ferie eller er syg.. Lige den del er så pænt nedern. 

Kippers skema

Lige som jeg har delt min angst med jer, omkring det at være alene med Arthur om aftenen HER, får vi dårligt nyt. For at det ikke skal være løgn, har Kipper lige fået ændret sit skema for næste semester.

Han skal i skole hver torsdag fra kl. 15-18 og hver fredag fra kl. 14-17 de næste 5 fucking måneder.

Han læser i Odense hvilket betyder, at jeg står alene med afhentning, madlavning og putning 2 dage i ugen. Allerede nu føler jeg mig stresset, frustreret, ked af det og rasende. Rasende over at det er 3. gang det sker på hans studie, og ked af det fordi jeg dybest set er pisse bange. At endnu en ændring så støder sammen med den næste ændring er bare så uheldigt!

Min arbejdsuge 

Jeg startede i mit nye job for lidt over en måned siden og er stadig rigtig glad for det. Til min evalueringssamtale med min chef den anden dag, fandt jeg dog ud af, at jeg skal derind en ekstra dag i ugen. 
Indtil nu har jeg arbejdet hjemmefra mandag, onsdag og fredag, men fremover skal jeg ikke arbejde hjemmefra fredag.

Jeg elsker at arbejde hjemmefra, også er det uheldigvis lige på den dag, som Kipper er væk, så det er jeg selvfølglig ked af.

Jeg forstår naturligvis godt ideen i at være mere samlet, og jeg elsker også at være social – så intet ondt der. Jeg er taknemmelig for mine 2 dage hjemme og er sikker på, at det nok skal gå. Jeg skal bare lige vænne mig til, at joggingbukserne skal skiftes ud med jeans endnu en dag i ugen, og få bearbejdet min angst. 

//C 

Du vil måske også synes om

4 kommentarer til “Mange bække små gør en stor å”

 1. Jeg er alene med mine 3 børn hver 2. Onsdag incl natten og aflevering torsdag . Jeg sørger gerne for at have en aftale med en veninde eller søster til at komme og hjælpe ?ved ikke om du har sådan noget i nærheden. Sådan en ugentlig hyggedag kan være ret så hyggeligt og alenetiden går hurtigere og nemmere når man er eksra hænder selvom det ikke lige er faren

  1. Denperfektemor

   Hvor er du sej! Og mange tak for at dele din erfaring ❤️ Jeg har tænkt på at lave noget lingende ja ?

 2. Du skal nok klare den! ❤️
  Jeg har været og er stadig alene med mine tre børn 24/7 og 365 ? Den ældste er i dag 16 og den yngste 3 og jeg har intet familie.
  Du vil få succes oplevelser ved det.. Se det som alletiders chance for at sende din angst til tælling. Du kan, du skal og du vil.. ???

  1. Denperfektemor

   Wow hvor er DU sej! Det må jeg nok sige – det må virkelig være hårdt somme tider ?

   Kæmpe highfive til dig fra mig ❤️ og tak for dine rosende ord ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen