Hvor ofte har i sex?

20 februar, 2019

Hvornår har i sidst haft sex, og hvor ofte sker det? Det er et af de hotteste emner i mødregruppen og sikkert os i blandt vores kære mænd. Jeg har derfor bragt emnet op på Instagram og er ved at afholde en anonym afstemning, så vi alle kan få et svar!

Jeg vil hellere sove

Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at sexlivet efter man er blevet forældre kan være en udfordring. Jeg ved ikke med jer, men jeg skal ikke være bleg for at indrømme, at jeg ofte hellere vil æde chips eller sove. Det er sørgeligt, men desværre sandt, haha. Da L’AMOURBOX kontaktede mig, fordi de ville sende mig en box i gave, tænkte jeg først “Ser jeg seriøst så needy ud?! Fuck” haha, men efter lidt overvejelse takkede jeg ja.

Den magiske box

Jeg synes nemlig, at konceptet er skide fedt og missionen bag det er rammende. Man får tilsendt en box hver anden måned med 5-7 produkter i. Produkterne kan være alt lige fra glidecreme, smykker, tøj, terninger, dildoer, håndjern eller massageolie. Der burde derfor være noget for enhver smag. Boxen koster kun 199 kr. men indeholder produkter for minimum 600 kr.! Hvis det er noget, som du tænker kunne være noget for dig/jer, så husk at skriv koden “DPM” i kommentarfeltet ved bestilling inden for de næste 7 dage – så får i nemlig en gave med til en værdi af 79 kr.

Romantik er vigtigt!

Selv må jeg ærligt indrømme, at jeg normalt ikke er til den slags, men det kan være, at dette er startskuddet til at pakke min indre mormor væk og komme i gang. Jeg elsker nemlig L’AMOURBOXs mission, om at sætte gang i romantikken i de små hjem. Selvom vi kvinder nemt kan tænke, at andre ting såsom at tage opvasken eller ungen i et par timer for at far kan spille PlayStation eller drikke bajer med vennerne er ligeså givende – ja, så styrker det altså bare relationen på en helt anden måde, når vi giver os tid til nærvær og romantik med vores partner.

Vedligeholdelse

Bare tænk på lige da vi mødte vores partner. De fleste af os knaldede som kaniner, og kunne ikke holde fingrene fra hinanden. Den gnist og passion tror jeg på, at man kan finde igen, hvis man arbejder for det. Det lyder usexet, at man skal arbejde for noget sexet, men i en travl hverdag med skrigende unger, rod, madpakker og en fyldt vaskekurv, er det bare ikke altid lige til. 

//C

Du vil måske også synes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen