Så ofte har vi sex!

21 februar, 2019

I det sidste døgn er det væltet ind med svar i min undersøgelse på Instagram. Til de af jer, som ikke har fulgt med, så er jeg ved at undersøge, hvor ofte vi har sex. Det er jeg, fordi mange af jer er enormt nysgerrige på, hvor ofte andre har sex og om i er “normale”.  

Vi vil så gerne være normale 

Jeg vil starte med at skrive, at der ikke findes noget normalt, og at min opfordring til alle kvinder (og mænd) er at stoppe med at sammenligne – på alle punkter her i livet! Jeg ved, at det er svært, men hold kæft, hvor er vi hårde ved os selv, når vi sammenligner så meget. Hvad end det så gælder hvor ofte vi har sex, hvor tynde/tykke vi er, hvor mange veninder vi har eller hvor glade og nemme vores børn er.

Drop sammenligningen

Vi kommer vitterligt ingen vegne med at sammenligne os med andre. Sammenlign i stedet dig selv med dig selv – det er mest fair. Har du f.eks. svært ved at få gang i lagnerne, men har du alligevel formået at have sex 3 gange på en måned? Så klap dig selv på skulderen – det er et stort skridt for dig!  Fokuser i den her situation også på dig og din partner i stedet for alle andre. Har i nok sex i forhold hvad DU og I ønsker? Og gør i noget for at komme i mål med det ønske? Det er det eneste der betyder noget. 

Ekstremt mange svar 

Der er kommet over 1.000 svar – Instagram tæller desværre ikke, så det har været umuligt for at mig lave en opgørelse over alle svar, og udregne et helt 100% korrekt gennemsnit. Jeg har naturligvis scrollet igennem alle svar, og det er super fedt, at i er så aktive, da det kun gør en undersøgelse som denne mere troværdig. Dernæst vil jeg sige, at jeg ikke i min vildeste fantasi have troet at svarene ville variere så meget! 

Sikke hvor vi boller 

Der er mange af jer som har godt gang i lagnerne, selvom i er blevet forældre. Mega sejt gået! Så meget gang i den, har vi ikke kan jeg godt afsløre, haha. En del af jer svare faktisk, at i har sex 5 gange om ugen. Nogle skriver også hver dag og  hver anden dag. Det er forskelligt om disse mange knald er planlagte eller ikke. 

Rammer og regler

Flere af jer har nemlig lavet en regel om, at i gerne skal knalde x antal gange om ugen eller måneden, og det synes jeg er pisse fedt! Vi har selv samme regel, og det er sgu at tage ansvar for sit sexliv. At man så ikke altid kan overholde det er en anden sag, men det at man forsøger at skabe nogle rammer og regler viser engagement, og det er jeg vild med. 

Så meget boller vi faktisk heller ikke

Flertallet giver udtryk for, at i ikke har nok sex. Man kan fornemme dårlig samvittighed, frustrationer og en masse sammenligning i jeres svar på spørgsmålet “hvor ofte har i sex?” 

Aldrig, ikke nok, flere måneder siden, jeg kan ikke huske hvornår vi sidst havde sex, slet ikke så meget som andre.

Den dårlige samvittighed er ofte møntet på jeres partner behov og ikke jeres behov, hvilket i mine øjne er rigtig trist. Sex er noget vi mennesker dyrker – SAMMEN. Ikke noget den ene dikterer.  Som jeg også nævnte på Instagram i går, så gør det så ondt på mig at læse, at mange af jer, føler jer presset ud i at skulle have sex. Nøj hvor burde det altså bare ikke være sådan i et parforhold – det skærer mig lige i hjertet! Den snak vil jeg meget gerne tage op igen en anden dag, men nu må jeg hellere holde fokus.

Gennemsnitligt boller vi…

Hver 14. dag – 2. gange om måneden. Så meget knalder vi!

De fleste af jer svarer nemlig direkte, at i har sex hver anden uge. Når jeg sætter de knaldende kaniner op imod de trætte forældre, som knalder hver 3. måned, får jeg også dette gennemsnit. Uanset om du/i ligger i den høje eller lave ende, så husk på, at i gør hvad i kan i en travl hverdag. Nogen par har sex hver dag, andre par har sex 3 gange om året. Det betyder nødvendigvis ikke, at det par som dyrker sex hver dag er lykkeligere. Der er mange andre ting i et parforhold som også er vigtigt. Eksempelvis tillid, omsorg, nærvær og sammenhold. Der findes ikke noget rigtigt og forkert – vi er alle forskellige, og har forskellige behov og det er mere end okay.

Hvis du og din partner ikke har samme behov, så kan der naturligvis opstå konflikter. Det er enormt svært for begge parter, og derfor vil jeg meget gerne tage dette emne op på et senere tidspunkt.

//C 

Du vil måske også synes om

3 kommentarer til “Så ofte har vi sex!”

 1. Virkelig et godt indlæg, som jeg personligt føler aflaster en lille smule. Jeg er selv rigtig slem til at sammenligne mig selv med andre, så tak for dig, og fordi du tager så vigtigt et emne op ????????❤️

  1. Mange tak, og det var så lidt ❤️
   Ja, det er skide nemt at komme til at sammenligne.
   Jeg kender det alt for godt selv ????

 2. Irene Plüger

  Har ikke haft sex o en måned med min partner . Han siger at han ikke Har lyst, da han han mange bekrymringe lige og jeg må vente til der er overstået. Detkandtejesom om måneder. Og han hvis ikke kan vente kan jeg bare bolle en anden
  Det er da noget underligt noget at sige
  Eller bruge mit legetøj

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen