GRATIS LEVERING til pakkeshop

“Det kan man da ikke bare?”

16 december, 2019

Jeg husker tydeligt, hvor grænseoverskridende det var, da jeg gik fra 37 til 30 timer, og nu går jeg fra 25 timer til 0. Jeg har i den sidste måned noteret ned i hver uge, hvor mange hverdage, jeg føler det ikke har kunne hænge sammen for mig. Det har i gennemsnit været omkring 3 dage. Jeg kan ikke slippe “Den Perfekte Mor”, fordi jeg vil det her. Jeg har knoklet mit røv i laser det sidste 1,5 år, for at få den her profil op og stå. Det har jeg fordi, det er min mission at bryde glansbilledet af livet som forældre og samtidig hjælpe andre som har det svært. 

Kipper “The Money Maker”

Mit job var drømmejobbet på så mange områder, så det er ikke sagt op, fordi jeg skal have et nyt. Det er sagt op, fordi det passer med, at Kipper er færdig med sin uddannelsen, når min opsigelse træder i kraft. Han kan derfor (endelig) overtage det økonomiske ansvar. Jeg har de sidste 4 år, været den der har tjent pengene, og det har til tider været lidt frustrerende. 

Jeg vil gøre en forskel!

Jeg kan derudover mærke, at jeg har behov for at gøre en forskel – det behov har jeg egentligt altid haft. Da jeg var yngre oprettede jeg eksempelvis en facebook side, hvor jeg ville hjælpe andre mobbeofre. Det er det, der giver mig energi og livsglæde. I løbet af det sidste 1,5 år har jeg opdaget, at den forskel jeg gør, er rigtig stor for mange, hvilket jeg er så rørt og taknemmelig over! 

Min drøm og min mission er at fortsætte med at gøre en forskel, både ift. fødselsdepression, glansbilledet af forældrelivet men bestemt også ift. selvudvikling og mobning. Meget mere mobning. Alt dette tager tid og energi. Tid og energi som jeg ikke har med et arbejde og en 2 årig. Inden længe bliver Kipper færdig og har en drøm om at gøre stor karriere, også kommer barn nummer 2 forhåbentlig også en dag. Udover at tilbringe tid med familien og være hovedansvarlig for hjemmet, vil jeg også meget mere med “Den Perfekte Mor”.

Ikke nok hjælp at hente

I de sidste par uger har jeg, som i sikkert ved, deltaget i en del interviews. Det har endnu en gang fået mig at tænke over, hvor filmen knækker. Selv følte jeg mig sgu lidt tabt på gulvet, da diagnosen fødselsdepression blev stillet. “Hvad gør vi så herfra?”.. Ingen vidste det rigtigt, så jeg søgte en privat psykolog med speciale i emnet. I min optik burde alle mødre og fædre have mere hjælp tilgængelig, i en så sårbar og svær situation. Børnene er hele vores liv og samfundets fremtid, så en god start på livet for hele familien, er SÅ vigtigt for alle led og involverede parter.

Hvad kan JEG gøre for at hjælpe? 

Jeg er hverken psykolog eller ekspert, men jeg har været tæt på sygdommen, og jeg ved, hvad jeg/vi havde brug for. Vi havde, udover en psykolog, brug for en der kunne hjælpe med det praktisk. Tøj vask, madlavning, oprydning og rengøring. Vores forældre var søde til at hjælpe, men ikke alle har den mulighed. 

Det er nemt at sidde og udtale sig om, at noget ikke fungere, men at handle på det er langt svære. Det kræver omstrukturering og kræver samtidig, at man giver afkald på noget andet. Jeg har mærket efter i min mave det sidste stykke tid og besluttet, at jeg vil træde til, og hjælpe med det jeg på nuværende tidspunkt kan.

Derfor har jeg startet “Den Perfekte Assistance”. Ja, et navn skulle det have, men bare fordi det har et navn, betyder det ikke, at det koster penge. Jeg har tænkt mig, ganske gratis, at besøge barslende mødre/fædre som har det svært, og som har brug for assistance både i form af praktisk hjælp, men også hvis det føles svært at være alene i mange timer. Jeg har valgt at kalde det assistance, da det for mig udtrykker, at man er i en situation, som man nok skal få styr på, men man lige nu blot har brug for en ekstra hånd.

Den Perfekte Assistance

Et projekt som dette, synes jeg er så fint på mange områder, fordi det samtidig tvinger jer derude til at råbe højt – og lige netop det, er det vi, og samfundet har brug for! Det tvinger jer til at komme ud af busken og erkende og acceptere at en ekstra hånd, ville være rar at have i jeres hverdag. Det handler om, at vi skal blive bedre til, ikke at føle vi fejler eller er svage, fordi vi beder om hjælp – tværtimod. Jeg kan se et behov, men om der overhovedet er nogen af jer, som vil bede om hjælpen, kan jeg naturligvis ikke styre. Det jeg kan styre, er dog hvad jeg selv gør for at hjælpe, og jeg kan mærke, at det for mig ikke var nok, det jeg allerede gør.

Jeg aner hånden på hjertet ikke, hvordan i reagerer på dette. Det kan være der er 2 der skriver. Det kan også være der er 200 eller endda 0. Derfor er det også svært for mig at sige noget om, hvor ofte jeg kan komme ud til jer, men jeg tænker minimum at sætte 1 dag i ugen af til det!

Hvad skal du ellers lave? 

Jeg har så mange jern i ilden, fordi det er det her, som jeg brænder for! Derfor jeg har også andre projekter, som jeg vil tage fat på. Jeg troede f.eks. aldrig, at jeg skulle holde foredrag for mange mennesker. Som i aldrig, fordi jeg er alt for nervøs anlagt. Det ændrede sig dog, da jeg var med i Go’ Aften Live, og jeg fuldstændig glemte tid og sted. Jeg tænkte kun på, hvordan jeg bedst muligt kunne “kæmpe” for min sag. Mange af jer har ønsket, at jeg holdt foredrag, og det kan jeg nu løfte sløret for, at jeg med 99% sikkerhed kommer til på et tidspunkt.

Tag imod (min) hjælp

Jeg vil runde dette blogindlæg af med at skrive, at jeg er så taknemmelig for jer. I giver mig så meget energi, kærlighed og livsglæde – det skal i vide. I inspirerer mig til at blive en bedre udgave af mig selv, og derfor vil jeg så gerne give igen. Jeg håber, at i vil tage god imod min hjælp, eller fortælle dem i ved har brug for hjælp om min gratis service.

Ps. lad vær at tænk “Der er sikkert nogen der har det værre end mig, så jeg vil ikke skrive til hende”. Skriv for pokker! Enten på det post jeg kommer til at ligge op på Instagram, så snart jeg er har mere tid imellem hænderne eller i en privatbesked, hvis ikke du kan lide at gøre det offentligt. Jeg skal nok udvælge og sortere, hvis der kommer mange henvendelser. Det er IKKE flovt eller taberagtigt at bede om hjælp.

//C

Du vil måske også synes om

28 kommentarer til ““Det kan man da ikke bare?””

 1. Sikke et åndssvagt fint initativ! ????????????????
  Det er simpelthen så god en idé til et total nedepåjorden-cool “hverdags velgørenhed” projekt, som jeg er sikker på, der er så mange der kan relatere til, at stå og mangle.

   1. Wauw, hvor er det kæmpe stort af dig! ❤️
    Jeg er desværre selv ramt af en fødselsdepression, og gud hvor kan man føle sig forkert og utilstrækkelig!
    minus på overskud, træthed og ja en masse tude turer! ????
    endnu værre er de lange ventetider til psykolog hvis man ikke har råd til en privat psykolog! ????
    Jeg kunne virkelig godt tænke mig den mulighed fra dig af ????????

    ps. jeg synes du er så pisse sej at du deler så åbent og ærligt på din instagram! ????

    1. Hvor er det et fantastisk god ting du gør med dit projekt ♥️

     Jeg har fulgt dig på Instagram, de sidste 3 uger.
     Det forholder sig nemlig således, at jeg blev mor til en dejlig lille dreng for præcis 4 uger siden.

     Ligesom du, var min graviditet ingen dans på roser – tværdigmod! Efter 7 års fertilitetsbehandling, var angsten for at miste mit ufødte barn en daglig udfordring.
     Det var først da jeg hørte ham give sit første skrig, at jeg rent faktisk troede på, at han ville komme.

     Nu er han her (hvilket er helt fantastisk), men for pokker hvor er det hårdt endelig at blive mor. Alle de tanker og følelser som på ingen måde stemmer overens med alt det man ser hos andre nybagte mødre, fylder hele dagen lang.

     Derfor er jeg så glad for at følge dig.
     Du er så dejlig ærlig omkring alle de ting, som andre mødre ikke snakker om, og det er befriende.

     Så jeg ville bare sige – tusinde tak for dig ♥️

     1. Denperfektemor

      Hej Sally,

      Jeg er lidt i tvivl om, om din kommentar er til mig.
      Er den det, så vil jeg bare sige mange tak ❤️
      Derudover er jeg rigtig ked af at læse om din historie – jeg forstår så godt, at det ve en svær tid, og stadig kanvære det!

      Kæmpe knus!

 2. Hold da op et godt initiativ.
  Håber virkelig at folk vil tage imod dit tilbud. Det kan være så svært at bede om hjælp men det er SÅ vigtigt at få hjælp især når det er svært.
  Jeg hepper på dig og håber virkelig det bliver en succes ????????♥️

   1. Virkelig dejligt initiativ!! Det var noget jeg selv rigtig godt kunne have brugt da jeg var på min første barsel sidste år – der var så mange ting der var svære, men oplevelsen af at andre synes at have det lettere, var faktisk det sværeste. Så hvis du med dit initiativ kan støtte andre som har det som jeg havde det, måske værre eller knapt så slemt, så er det virkelig det værd og vil med garanti gøre den forskel. Mega fedt og kæmpe meget held og lykke med projektet – tak fordi du tør!

    1. Helt sikkert – det er også for at få mere tid til instagramprofilen, hvor jeg netop kan skabe fælleskab også ❤️

 3. Wau sikke en gestus at kunne tilbyde! Jeg synes det er så god en idé at jeg græd da jeg læste dit opslag!

   1. Tillykke med beslutningen, virkelig fedt initiativ!

    Hilsen ex-kolkmor som havde behovet for hjælp en gang, men ikke har det længere 🙂 Har fulgt dig næsten fra start og det er fantastisk at følge din vej ???????? Kh

 4. Annemette Hansen Høirup

  Sikker en fedt initiativ! Jeg kunne være interesseret at have en besøg af dig, når en dag min mand skal begynde på arbejde. Pt han overtager min barsel i øjeblikket, da jeg har det svært ved at håndtere vores dreng alene. Jeg har svært ved at stole på mig selv at jeg kan håndtere ham alene, at jeg gør det godt nok, har klaret mig fint. Masser af tanker der kører rundt op i hovedet. Jeg går til psykolog, og nogle gange tænker jeg om det var nødvendigt at gå til psykolog, når jeg kan snakke med mine forældre og min mand om min tanker og følelser.

  1. Kæmpe skulderklap til dig! Hvor er du sej ???????????? Jeg vil meget gerne assistere dig! Skriv endelig til mig på @denperfekteassistance på instagram – så får jeg samlet alle henvendelser og skabt et overblik ☀️ mega kram til dig!

  2. Wauw, hvor er det kæmpe stort af dig! ❤️
   Jeg er desværre selv ramt af en fødselsdepression, og gud hvor kan man føle sig forkert og utilstrækkelig!
   minus på overskud, træthed og ja en masse tude turer! ????
   endnu værre er de lange ventetider til psykolog hvis man ikke har råd til en privat psykolog! ????
   Jeg kunne virkelig godt tænke mig den mulighed fra dig af ????????

   ps. jeg synes du er så pisse sej at du deler så åbent og ærligt på din instagram! ????

   1. Det kan man nemlig – det er på ingen måde nemt. Kæmpe kram ti dig fra mig ❤️
    Jeg vil så gerne assistere dig på den ene eller anden måde! Skriv endelig til @denperfekteassistance på Instagram.
    Jeg svare, så snart der er tid til det ????

 5. Stor respekt herfra, hvor er du sej!! Den hjælp du ønsker at tilbyde ville jeg ønske jeg havde haft mulighed for da jeg for snart 2 år siden blev mor. Skulle jeg være heldig at få nr. 2 indenfor de næste par år vil jeg håbe den mulighed stadig findes ❤️

 6. Ej, hvor er det bare mega sejt og en super god idé ???? Det kan være mega hårdt at blive forældre, så super fedt hvis man kan få en støtte igennem dig! ❤️

 7. Hold kæft hvor er det verdens bedste og mest menings-givende (hvis der er noget der hedder det!) ting du vil gøre. Hatten af for dig (og Kipper) og Jeres overskud til at gøre en forskel for andre.

  Al respekt, kærlighed, god karma og medvind til dig og din famile ❤️❤️❤️

 8. Jeg er lige begyndt at følge dig! Jeg har en søn på præcis samme alder og hold da kæft hvor havde det hjulpet mig at følge dig undervejs! At sige dit job op er mega modigt og sejt. Gid du boede i Aalborg.

  1. Denperfektemor

   Hej Elizabeth,
   Beklager det sene svar.
   Jeg er rigtig glad for, at du får noget ud af at følge mig – tak for at lade mig vide det!
   Ja, det er simpelthen så dejligt – tak for din ros!❤️
   Rigtig god dag til dig!

 9. Super godt intiativ ????????Tænker at der må være fonde som du kan søge penge til dit projekt. Tro du har fat i noget som kan vokse større end man lige forstiller sig. Har ikke lige et forslag til en fond, men der er masser af disse fonde som vi synes godt om dit projekt. Alt mulig held og Lykke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Scroll til toppen