Vind 4 stk. Ladybox! ????

8 januar, 2020

Annonce: Tre skønne unge kvinder, Camilla, Christina og Camilla startede i januar 2019 Ladybox.

De havde en drøm om at skabe en livsstilsboks, der skulle forkæle kvinder med skønne produkter hver måned til billige penge.

De gik efter deres drøm og skabte Ladybox, som hver måned bliver sendt hjem til deres mange medlemmer. Boksen indeholder 5-7 produkter som typisk er plejeprodukter, ting til hjemmet, makeup og snacks. Indeholdet varierer naturligvis fra måned til måned men sammensættes ud fra årstiden, så indholdet passer til det vi kvinder typisk kan stå og mangle. Jeg synes virkelig godt om konceptet og pigerne, så derfor ville jeg meget gerne lave lidt larm for dem her på min blog.

The Ladybox

Boksen koster kun 179 kr. inkl. fragt, og i den nuværende boks er der produkter for hele 629 kr.! Dertil er det også værd at nævne, at mindst halvdelen af produkterne er bæredygtige, og du hver måned modtager point, som kan bruges som delvis betaling i shoppen på tilkøb. Der er ingen binding på boksen!

Jeg har derudover skaffet en rabatkode til jer, så I kan spare hele 20% på jeres første Ladybox, også selvom den i forvejen kun koster sølle 179 kr. Med koden denperfektemor får I den til 143,20 kr. – fragten er selvfølgelig inkl. I kan bestille jeres Ladybox på siden her 🙂 Bemærk at rabatten først kan ses, når i klikker jer videre i flowet.

Konkurrence

Du er naturligvis også være mere end velkommen til at deltage i konkurrencen om de næste 4 måneders Ladybokse. Såfremt du vinder og allerede har bestilt en Ladybox med produkter til en værdi af hele 629 kr. for kun 143,20 kr. med rabatkoden, bliver pengene naturligvis refunderet til dig.

For at deltage skal du:

  1. Skrive en kommentar her på blogindlægget
  2. Følge @ladyboxdk på Instagram

Jeg tjekker kommentarer og follows allerede i morgen aften kl. 20 og finder en vinder. Vinderen offentliggøres her på bloggen.

Sæt i gang!

Du vil måske også synes om

Der er lukket for kommentarer.

Der er lukket for kommentarer.

Scroll til toppen