Vind 4 stk. Ladybox! ????

8 januar, 2020

Annonce: Tre skønne unge kvinder, Camilla, Christina og Camilla startede i januar 2019 Ladybox.

De havde en drøm om at skabe en livsstilsboks, der skulle forkæle kvinder med skønne produkter hver måned til billige penge.

De gik efter deres drøm og skabte Ladybox, som hver måned bliver sendt hjem til deres mange medlemmer. Boksen indeholder 5-7 produkter som typisk er plejeprodukter, ting til hjemmet, makeup og snacks. Indeholdet varierer naturligvis fra måned til måned men sammensættes ud fra årstiden, så indholdet passer til det vi kvinder typisk kan stå og mangle. Jeg synes virkelig godt om konceptet og pigerne, så derfor ville jeg meget gerne lave lidt larm for dem her på min blog.

The Ladybox

Boksen koster kun 179 kr. inkl. fragt, og i den nuværende boks er der produkter for hele 629 kr.! Dertil er det også værd at nævne, at mindst halvdelen af produkterne er bæredygtige, og du hver måned modtager point, som kan bruges som delvis betaling i shoppen på tilkøb. Der er ingen binding på boksen!

Jeg har derudover skaffet en rabatkode til jer, så I kan spare hele 20% på jeres første Ladybox, også selvom den i forvejen kun koster sølle 179 kr. Med koden denperfektemor får I den til 143,20 kr. – fragten er selvfølgelig inkl. I kan bestille jeres Ladybox på siden her 🙂 Bemærk at rabatten først kan ses, når i klikker jer videre i flowet.

Konkurrence

Du er naturligvis også være mere end velkommen til at deltage i konkurrencen om de næste 4 måneders Ladybokse. Såfremt du vinder og allerede har bestilt en Ladybox med produkter til en værdi af hele 629 kr. for kun 143,20 kr. med rabatkoden, bliver pengene naturligvis refunderet til dig.

For at deltage skal du:

 1. Skrive en kommentar her på blogindlægget
 2. Følge @ladyboxdk på Instagram

Jeg tjekker kommentarer og follows allerede i morgen aften kl. 20 og finder en vinder. Vinderen offentliggøres her på bloggen.

Sæt i gang!

Du vil måske også synes om

193 kommentarer til “Vind 4 stk. Ladybox! ????”

    1. Wow det ville være så lækkert med sådan nogle bokse. Det lyder vildt spændende og kunne godt tænke mig at prøve det af ????

     1. Det jo boksen med lækkerhed- hvad mere kan man ønske – tænk sig at kunne vinde denne skattekiste- det ville jeg gerne så jeg kunne åbne for guldet

    2. Det var lige sådan en konkurrence der lyser lidt op i den her mega mørke tid. Så har man noget at glæde sig til og vente på indtil foråret atter titter frem ????????

     1. Denperfektemor

      Kæmpe stort tillykke Christina ????????
      Du har fundet de 4 næste måneders Ladybokse.
      Skriv endelig til mig på Instagram @denperfektemor, så jeg kan videregive dine oplysninger til Ladybox ????????

     2. Sara Schølarth

      Ville være så luksus forkælelse, efter 4 mdr projekt skrivning og eksamen! ???? Så er man helt klar til bachelor til februar ????????

  1. Trine Mikkelsen

   Årh det ville være skønt.. når man går hjemme med børn, glemmer man ofre sig selv ❤️

   1. Jeg ville så gerne vinde den spændende box – som småbørns mor trænger jeg sååå meget til egenomsorg ????

   1. Victoria Houmark Koldsø

    Waow, efter meget stress og nedslidthed, ville det være ren luksus at kunne forkæle mig selv med denne skønne Ladybox ????????

   1. Året står på købestop, så gælden kan blive betalt hurtigere…..det går desværre ud over selvforkælelse og lækker pleje, så det vil være skønt at vinde denne konkurrence ????????????

 1. Årh, det gad jeg SÅ godt vinde! Ville nok dele lidt med min veninde, der knokler for at blive færdig med sit studie, mens hun har to små børn. Er sikker på, vi ville hygge os så meget med at åbne og dele gaverne ????

 2. Kirstine Mærsk

  Uha det ville dælme ikke være helt tosset at vinde 4 af dem. Jeg får i forvejen den fra goodiebox og jeg elsker det. Det er som at få en gave hver måned ????????????

 3. Ville være fantastisk at vinde lidt forkælelse, efter jeg er blevet mor og en lidt hård start..????????????

  1. Jeg ville forklæde mig selv og min dejlige mor da min mor altid har hjulpet mig og altid kun er et mobilopkald væk ????

 4. Camilla Hagner

  Ej! Ligesom alle andre trænger jeg bare til en dejlig overraskelse imellem hverdagens stress og jag!
  Jeg vil vinde!

 5. Det koncept lyder da så lækkert og genialt til en mor som mig, der trænger til en god omgang selvforkælelse ????

 6. Camilla johansen

  ???????????? håber jeg heldig kunne være dejligt med forkæledes til mig selv med 2 små ble børn ????????????❤️

 7. Camilla johansen

  ????????????
  Kunne godt bruge lidt selvforkælelse med 2 børn på 1,5 år og 1 på 4 mdr så der ikke meget tid til en selv , sp krydser alt hvad jeg har ????????❤️????????????

 8. Natalie Gøttsche Jakobsen

  Ej det ville godt nok være en skøn måde at starte det nye år ud på. Særligt når der er lidt lavvande i pengekassen. ????????????

 9. Åårh det kunne jeg godt tænke mig at vinde. Lidt forkælelse, nu min barsel er ved at være slut er vidst velfortjent ????

 10. Skøn præmie. Jeg er snart så højgravid gravid som man kan være, så det ville være perfekt forkælelse!

 11. Jeg er så vild med at følge med på din profil, og sgu dejligt du vælger din reklame med omhu. Det er en skøn præmie, jeg vil elske at vinde????

 12. Lene Rohde Christensen

  Jeg ville elske at vinde, har før modtaget lignende forkælelses æsker og det er så lækkert!
  Jeg er inde i en hård periode for tiden, delvis sygemelding fra arbejdet, pres fra arbejdet om at skulle op i tid hurtigt fordi de har travlt så lidt forkælelse i denne tid ville være kærkommen ♥️
  Tak for en dejlig blog og Instagram ♥️

 13. Hey! Du er mega inspirerende og klare tingene skide godt!
  Jeg ville elske at vinde sådan 4 bokse, da jeg godt kunne bruge noget selvforkælelse og lærer at prioriterer tiden til det.

  Keep up the good work!

 14. Hej 🙂 hvor spændende med den boks. Sådan en vil jeg gerne vinde. Er der mon nogle gange økologiske produkter i? Kh Anna

 15. Jeg ville elske at vinde, og forkæle mig selv lidt, og være god ved mig selv. Det er bemlig okay at være det engang imellem???? samtidig tak for både en god blog, insta profil ????

 16. Laila Toubeily

  ELSKER at følge din blog og Instagram! Dejligt med en ærlig influencer, som står inde for alt der bliver lagt op! Især efter jeg er blevet mor har det været skønt at kunne følge ærlige mødre, der ikke giver en dårlig samvittighed over at være træt, at der roder og man ikke har tid til at smuksere sig hver dag ???? Netop fordi vi også bor i en lille to-værelses ❤️
  TAK for dig!

 17. Drøngod idé! Alle seje mamas og hårdtarbejdende boss ladies og studerende og alle de andre kvinder derude fortjener alle en god gang forkælelse???????? Krydser fingre!☺️☀️

 18. Kristina Loll

  Årh en fed præmie!
  Som mor til en tumling, ville det da ikke være helt skidt at vinde ????❤️

 19. Håber så meget på at vinde! Sidder med en baby som er forkølet, har ikke fået søvn flere dage nu. Er såååå træt og udmattet! Denne pakke ville gøre mig så glad! Har brug for lidt selvforkælelse ????????

 20. Pernille Henriksen

  Ville være lækkert at vinde! ???? Som nybagt førstegangs mor, med en dreng på lidt over 3 måneder, så ville det være så dejligt med lidt selvforkælelse ????????????❤️

 21. Lene Bengtsson

  Sikke en god ide ???? Så snart min datter er færdig på efterskole, og jeg igen får penge til at kunne forkæle mig selv lidt, så skal jeg have sådan en box ????

 22. Michelle Hausted

  Tak for dine indlæg som altid er relaterbare!
  Jeg ville elske at vinde! ????????
  Jeg er god til kun at forkæle min 1,5 årig søn og glemmer altid at forkæle mig selv.

 23. Jeg ville elske sådan en boks, men min mor ville få endnu mere glæde af den, så hvis jeg vinder så er det hende der skal have den ????

 24. F*** det ville være fedt at vinde! Det er ikke så tit man får lov til at forkæle sig selv som singlemor ????

 25. Det kunne da være så lækkert at vinde sådan en pakke. Ovenpå en jul hvor man (næsten) ikke har lavet andet end at stå i køkkenet, så kunne det da være nice med lidt selvforkælelse ????????????

 26. Eeeej det ser ellers lækkert ud, i form af selvforkælelse! Jeg krydser fingre ????????????????????????

 27. Jeg vil da meget gerne vinde 😉 P.S. Du er meget inspirerende at følge. Har ikke selv børn, men du er bestemt et forbillede alligevel 🙂

 28. Cecilie Husted

  Da jeg skal til og i gang med mit speciale, hvor langt størstedelen af tiden bliver med rander under øjne og fedtet hår, kunne det være fedt med lidt selvforkælelse. Jeg er også sikker på at snacksene bliver brugbare, når humøret skal holdes oppe under skrivningen ????????

 29. Jeg har længe overvejet om man skulle prøve sådan en forkælelsespakke. Måske man barr skal springe ud i det ????

 30. Signe grotum koch

  Hold nu op det vil jeg gerne vinde. Når man er mor til to små så har man brug for livstilsprodukter (mange af dem) 🙂

 31. Signe Rasmussen

  Jeg ville ELSKE at vinde! Er på udkig efter en ny leverandør til månedlig forkælelse.. og det her lyder da lovende! 🙂

 32. Ville være så lækkert med en månedlig overraskelse / forkælelse ❤️ Livet som alenemor i 6 år byder ikke på så meget selvforkælelse ????❤️????????

 33. Ej det lyder da død lækkert! Det kunne være perfekt her ovenpå en stressende januar! (Troede btw at januar var sådan en måned hvor man slappede af og gjorde klar til, at året starter rigtigt i februar?!)

 34. Emma Hoffmann

  Dem ville jeg elske at vinde! Det er så smart med sådan en boks for os der ikke altid lige husker at forkæle vores egen hud fremfor mand og børns ❤️

 35. Det ville da være det mest fantastiske at vinde lidt selvforkælelse! Og hvor ser indholdet fantastisk ud ???? dejligt at det er så blandet indhold ????

 36. Rikke Bjerring Jensen

  Lækkert, det må jeg prøve af og prisen er jo dejlig overkommelig og bæredygtige produkter er helt sikkert et plus i min bog. ????????

 37. Det ville være mega lækkert at vinde – sidder pt med eksamen, så lidt forkælelse ville være top lækkert.

 38. Emma Jørgensen

  Sådan en box er lige hvad en mor til 2 har brug for at vinde ???? krydser fingre! I øvrigt kanon blog og Instagram profil der er fed af følge med alle hverdagens små dilemmaer – keep up the good work ✌????❤️

 39. Ååh det vil være så lækkert at blive forkælet med på en begyndende barsel!!☺️????????????????

 40. Årh kunne være lækkert og vinde sådan en gang forkælelse her i denne mørke og triste periode

 41. Maria Pedersen(frupiesen)

  Orh hvor ville jeg gerne vinde dem.
  Det er et skide smart koncept.

  Frupiesen(på insta)

 42. Pernille Pedersen

  Det kunne da være super lækkert med lidt selvforkælelse efter en forhåbentlig veloverstået eksamen inden længe????

 43. Ville super gerne vinde sådan en boks ????????
  Og så vil jeg bare lige sige at du er fantastisk at følge, har fulgt med i et par måneder nu, og selv om jeg ikke har børn endnu så tror jeg at det at følge dit liv på både de gode og de knap så gode dage er fantastisk! Du gør det godt! Og gør hvad der er beste for dig, Arthur og jeres familie ❤️❤️❤️

 44. Louise Vestergaard

  Jeg synes du er så skide sej, og klar det godt
  Men efter 2 uger med eksamen kunne jeg godt bruge ladyboxen ????????????

 45. Halløj så har jeg lige bestilt denne Box.
  Meeen det ville være mega lækkert og vinde den ???????? jeg har betalt den fordi det ikke kun er hår og pleje pudukter men os vitaminer og mineraler så det jo perfekt selv forkælelse

 46. Hej 🙂
  Her er min kommentar <3
  Jeg er ret ny på siden og synes det er såååååå hyggeligt, med en månedlig gave til mig selv med overraskelser i, som jeg ikke ved hvad er. Godt det er lykkes for de tre skønne kvinder "bag" ladybox" at få gang i "denperfektemor.dk!
  Alt godt her fra …
  Majbritt

 47. Michelle andersen

  Spændende ???? Jeg vidste ikke engang at du havde andet end IG???? krydser fingre ????????

 48. kunne virkelig godt trænge til lidt forkælelse i livet❤️ Jeg har overvejet at prøve ladybox, har tidligere været medlem hos Goodiebox, men de har vist at de ikke kan håndtere deres voksende medlemsantal, og levere ikke, svarer ikke og i er i det hele taget slet ikke servicemindet. Så har opsagt abonnementet…. men nøøøøøj hvor jeg godt kunne bruge st der kom en box med lidt luksus i posten en gang om måneden????????
  Håber jeg vinder (tak for din sjove, ærlige, fantastiske blog)

  Heidi

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen